Klubmodul henter siden
T3 - Trampolin & springgym.
T3, alder 10+ | 3
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info
På hold T1, T2 og T3 er undervisningen fordelt i stortrampolinerne og i redskaberne på gulvet. Undervisningen vil tage udgangspunkt i den enkelte gymnasts niveau og følge de individuelle fremskridt, der gøres undervejs.

Formålet er, at gymnasten via opvarmning, udstrækning og brug af redskaber får mulighed for at udfolde sig kropsligt og dermed samtidig træne sin styrke og smidighed. I trampolinerne vil det ske med udgangspunkt i først og fremmest at evne de forskellige basale grundspring og landinger inden for sporten. Derefter vil der trænes rotationsspring som eks. saltomortaler der sammen med grundspring og –landinger vil sættes sammen til spring i forskellige serier. På gulvet vil der blive øvet spring som vejrmøller, araberspring og kraftspring på både gulvmåtte og airtrack samt blive undervist i minitrampolin. Samlet har det til hensigt at udfordre og derved udvikle den enkeltes kunnen samtidig med at der er fokus på at alle skal kunne deltage på sit eget niveau.
Læs mere
Startdato
03.01.2022
Slutdato
27.04.2022
Tid/Sted
Onsdag 18:15-19:30 Birkerød skolens hal, Hallen
Pris
750,00 kr.

  Birkerød Gymnastik- og Trampolin Forening - bgt.formand@gmail.com - 3460 Birkerød Parkvej 12 - Tlf: 30252102 en løsning fra Klubmodul