Sommer 2020 - forår 2021 20.05.2020  -  03.05.2021
Vejledning

T1 - Trampolin og springgymnas (T1)

 Hold T1 Trampolin og springgymnastik

Alder: 8 -10 år.
Mandag kl. 17.00-18.30

Holdstart mandag d. 31/8-20

Trænere: Laura, Elias, Alexander & Philip.

Beskrivelse: På T1 og T2 er undervisningen fordelt i stortrampolinerne og i redskaberne på gulvet. Undervisningen vil tage udgangspunkt i den enkelte gymnasts niveau og følge de fremskridt, der gøres undervejs. Formålet er, at gymnasten via opvarmning, udstrækning og brug af redskaber får mulighed for at udfolde sig kropsligt og dermed samtidig træne sin styrke og smidighed. I trampolinerne vil det ske med udgangspunkt i først og fremmest at evne de forskellige basale grundspring og landinger inden for sporten. Derefter vil der trænes rotationsspring som eks. saltomortaler der sammen med grundspring og –landinger vil sættes sammen til spring i forskellige serier. På gulvet vil der blive øvet spring som vejrmøller, araberspring og kraftspring på både gulvmåtte og airtrack samt blive undervist i minitrampolin. Samlet har det til hensigt at udfordre og derved udvikle den enkeltes kunnen samtidig med at der er fokus på at alle skal kunne deltage på sit eget niveau.

Pris: 1450 kr.

 
Tilmeld/Læs mere - (1)

T2 - Trampolin og springgymnas (T2)

Hold T2 Trampolin og springgymnastik  

Alder: +11 år.
Mandag kl. 18.30-20.00 

Holdstart: Mandag d. 31/8-20

Trænere: Laura, Elias, Alexander og Philip.  

Beskrivelse:

På T1 og T2 er undervisningen fordelt i stortrampolinerne og i redskaberne på gulvet. Undervisningen vil tage udgangspunkt i den enkelte gymnasts niveau og følge de fremskridt, der gøres undervejs. Formålet er, at gymnasten via opvarmning, udstrækning og brug af redskaber får mulighed for at udfolde sig kropsligt og dermed samtidig træne sin styrke og smidighed. I trampolinerne vil det ske med udgangspunkt i først og fremmest at evne de forskellige basale grundspring og landinger inden for sporten. Derefter vil der trænes rotationsspring som eks. saltomortaler der sammen med grundspring og –landinger vil sættes sammen til spring i forskellige serier. På gulvet vil der blive øvet spring som vejrmøller, araberspring og kraftspring på både gulvmåtte og airtrack samt blive undervist i minitrampolin. Samlet har det til hensigt at udfordre og derved udvikle den enkeltes kunnen samtidig med at der er fokus på at alle skal kunne deltage på sit eget niveau.

 

Pris: 1450 kr.

Tilmeld/Læs mere - (1)

T3 - Trampolin og Springgymnas (T3)
Hold T3 - Trampolin og springgymnastik

Alder: 9+

Onsdag kl. 18.15-19:30

Holdstart onsdag d. 2/9-20

Trænere: Laura, Emil, Sara & Julie. 

Beskrivelse:

På hold T1, T2 og T3 er undervisningen fordelt i stortrampolinerne og i redskaberne på gulvet. Undervisningen vil tage udgangspunkt i den enkelte gymnasts niveau og følge de individuelle fremskridt, der gøres undervejs.

Formålet er, at gymnasten via opvarmning, udstrækning og brug af redskaber får mulighed for at udfolde sig kropsligt og dermed samtidig træne sin styrke og smidighed. I trampolinerne vil det ske med udgangspunkt i først og fremmest at evne de forskellige basale grundspring og landinger inden for sporten. Derefter vil der trænes rotationsspring som eks. saltomortaler der sammen med grundspring og –landinger vil sættes sammen til spring i forskellige serier. På gulvet vil der blive øvet spring som vejrmøller, araberspring og kraftspring på både gulvmåtte og airtrack samt blive undervist i minitrampolin. Samlet har det til hensigt at udfordre og derved udvikle den enkeltes kunnen samtidig med at der er fokus på at alle skal kunne deltage på sit eget niveau.


Pris: 1.450 kr.
Tilmeld/Læs mere - (1)

R1 - Redskabsgymnastik (R1)

Hold R1 småbørnsgymnastik for 3-4 årige 

Holdstart: Tirsdag d. 1/9-20
 
Kl. 17.15-18.00 
 
Trænere: Asmus, Sara & Julie. 

Beskrivelse: På R1 styrkes barnets motorik gennem undervisning og leg på vores redskabsbane. Der er dermed fokus på både kropslig læring og at have det sjovt. Begge dele udfoldes gennem øvelser som hop, løb, balance og kolbøtter. Træningen består yderligere af danselege, hvor barnet får mulighed for at bevæge sig til velkendte børnesange.

 

Pris: 1450 kr.

Tilmeld/Læs mere - (1)
  Birkerød Gymnastik- og Trampolin Forening - bgt.formand@gmail.com - 3460 Birkerød Parkvej 12 - Tlf: 30252102 en løsning fra Klubmodul