Status fra bestyrelsen i Birkerød Gymnastik- & Trampolinforening, BGT juli 2022:

Efter mange års tro bestyrelsesarbejde i BGT er det nu den samlede bestyrelses ønske at ligge deres frivillige kræfter i andre og nye projekter. Vi er i BGT´s bestyrelse derfor nået frem til den konklusion at det er på tide at give stafetten videre til andre kyndige hænder som kan videreføre BGT som forening og de aktivteter der hører sig til i fortsat trygge hænder hos vores altid, fantastiske, kompetente og dedikerede trænerstab.

Bestyrelsen har i den anledning derfor også besluttet at fusionere BGT som forening med alt hvad der dertil hører med anden idrætsforening i Rudersdal kommune, Skjold Gymnastik Birkerød/SGB. 

Det er os derfor en stor glæde endelig at kunne offentliggøre, at aktiviteterne i BGT sammen med vores dygtige trænereteam nu fortsætter i kyndige hænder hos Skjold Gymnastik Birkerød sammen med deres trænerteam trods bestyrelsen afgang.

For at tilmelde dig/dit barn til de aktivteter du kender fra BGT følger du blot nedenstående link hvorpå du guides videre til Skjold Gymnastik Birkerøds hjemmeside hvorfra du kan læse alt det praktiske om stort om småt i SGB og hvor du bl.a. også finder alle de hold du kender fra BGT og mange mange flere.Vi vil gerne sige tak for en masse gode år og for en masse skønne oplevelser sammen med både trænere og gymnaster/springere.


Rigtig god sommer og fortsat rigtig god træning hos SBG 
Farvel og tak for denne gang,

Bestyrelsen i BGT, 2022

 

OBS! 

Al træning i BGT følger folkeskolernes feriekalender i Rudersdal Kommune.

BGT holder dermed lukket i tilsvarende uger. BGT er ligeledes underlagt Rudersdal Kommunes retningslinjer og restriktioner jf Covid-19 inkl. krav om nedluk samt ved anden brug af hallen som fx valg & prøver og der ydes derfor ikke refusion ifm. perioder hvor det ikke er muligt, at afholde træning.

  Birkerød Gymnastik- og Trampolin Forening - bgt.formand@gmail.com - 3460 Birkerød Parkvej 12 - Tlf: 30252102 en løsning fra Klubmodul